AKTUELNO

Sa ponosom ističemo da smo postali član najpouzadnijeg i ujedno najvećeg taksi sistema u svetu – KABX-a.
Kabx radi sa najboljima. Sa najboljim licenciranim operaterima, uz visoke standarde i profesionalne vozače, možete biti sigurni da ste poručili vožnju sa poverenjem.
Aplikacija koristi GPS telefona da otkrije vašu lokaciju i pokazuje odmah za koliko minuta imate najbliži taksi. Ako potom odlučite da naručite vožnju, možete gledati kako se na mapi taksi kreće prema vama u realnom vremenu!
Naši vrhunski obučeni operateri Vam garantuju ljubaznost, profesionalnost i ekspeditivnost, a sve u cilju krajnjeg proizvoda – potpuno zadovljnog korisnika naših usluga!
Napominjemo da je poziv na broj 0800 106 100 POTPUNO BESPLATAN, a možete ga ostvariti čak i ako nemate kredita na Vašem mobilnom telefonu. Naši operateri će se pobrinuti da za Vas obezbede najbliže odgovarajuće vozilo, koje stiže u najkraćem mogućem vremenu.

U želji da Vam korišćenje naših usluga bude što povoljnije i jednostavnije, uveli smo sistem plaćanja putem lojaliti kartica. Pored značajnih popusta, kupovinom lojaliti kartice, Vi i vaši najmlađi, možete korisititi usluge Žutog taxija bez potrebe da kod sebe imate gotovinu, uz potpuni uvid, na kraju meseca, u broj vožnji, relacije, pređenu kilometražu i iznos koji ste potrošili tokom obračunskog perioda.